30 octombrie 2011

Sirop cu must de struguri si patrunjel


Recomandari 
 
Cardiopatie ischemica Diverse afectiuni cardiaceNevroza cardiaca. 
Preparare 
1,5 litri must de vin, 50 grame tulpini si frunze de patrunjel tocate marunt, un borcan de 400 grame miere de albine si 3 linguri otet de vin. Introduceti patrunjelul taiat marunt intr-un vas smaltuit (aveti grija sa nu aiba smaltul sarit) si turnati cantitatea de must peste el. Lasati compozitia sa fiarba la foc  mic timp de 10 minute. Trageti vasul de pe foc, adaugati otetul si mierea, dupa care amestecati compozitia. Turnati in sticle de culoare inchisa de 0,5 litri si pastrati la rece, de preferat la frigider sau in camara.
Utilizare sirop cu must de struguri si patrunjel 
Cate 50 ml de trei ori pe zi, inainte de mancare cu o ora.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit