22 octombrie 2011

Tarate de grau macerate in vin

Indicatii terapeutice 

Impachetati cu acest amestec articulatiile sau membrele umflate din cauza anumitor boli. 
Cum se prepara? 
Peste aproximativ 150-300 grame tarate de grau turnati vin alb sau rosu si amestecati cu o lingura de lemn, astfel incat vinul sa inmoaie bine taratele. Lasati la macerat aproximativ o jumatate de ora, dupa care puteti folosi preparatul. 
Mod de utilizare 
Intindeti taratele inmuiate pe o bucata de panza mai groasa pe care o aplicaţti pe locul dureros sau/si umflat. Peste panza puteti pune o fasa elastica, fara sa strangeti prea tare.
Observatii 
In sezonul cald taratele macerate in vin se utilizeaza imediat dupa preparare, deoarece datorita caldurii pot fermenta, pierzandu-si astfel o parte din virtutile terapeutice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit