23 ianuarie 2013

Suc de ceapa si miere


Recomandat in

Afectiuni interne Infectii urinare si renaleAstm BronsitaDereglari hormonale Paraziti intestinali Varice
Mod de preparare 
 
Se curata un kilogram de ceapa rosie, se taie bucati nu foarte mici care se pun in blender pentru a se extrage sucul. Pulpa ramasa, se stoarce printr-un tifon. Se obtin cam 600 ml. De suc care se amesteca viguros cu 300 grame de miere din flora montana. Se pastreaza la frigider maximum sapte zile inchis ermetic intr-o sticla.

Administrare
Se beau cate 50 ml. de doua ori pe zi inainte sau dupa mesele principale.
Cura dureaza o luna cu pauze de 2 saptamani apoi se poate relua.

Contraindicatii
Ulcer, gastrita, duodenite, alergii la una dintre aceste componente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit