3 februarie 2013

Alifie de usturoi

Recomandat in 


Afectiuni externe • Bataturi • Calcaie crapate • Micoze • Intepaturi de insecte • Negi • Reumatism • Astm • Tuse • Hemoroizi
 
Mod de preparare 
O capatana mare de usturoi se curata si se piseaza cu furculita sau in piua. Se amesteca cu 150 grame de unt clarifiat, se pune pe bain-marie circa 3 ore in cuptor la focul cel mai mic. Dupa acest timp se strecoara in alt vas peste care se toarna ceara de albina curata (cat marimea unei cirese mari). Amestecam pana se topeste ceara apoi lasam sa se odihneasca 15 min. Mixam apoi continutul ca la maioneza vreo 10 minute. Se pastreaza in cutiute mici la frigider. Se foloseste dupa circa 6 ore.

Administrare extern
Se aplica pe locul afectat o cantitate mica si se maseaza pana la absorbtie de cateva ori pe zi, in functie de gravitatea afectiunii. Se poate amesteca cu ulei de menta in cazul reumatismului, astmului, tusei si intepaturilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit