26 martie 2013

Vin de portocale


Recomandat in 

Afectiuni interne Dispepsii ConstipatieApetit scazut Stari de oboseala Vascozitate sanguina

Mod de preparare 
Se spala bine o portocala mare. Se taie in felii si se pune intr-un borcan. Peste fruct se toarna 150 grame zahar, 1 baton de scortisoara si cateva cuisoare (8-10 bucati). Turnati 1 litru de vin alb sau rosu sec de casa, 50 ml rachiu alimentar sau tuica de casa (nu mai slaba de 40 grade). Se acopera vasul si se lasa la macerat timp de 30 zile agitandu-se zilnic. Dupa aceasta perioada se filtreaza si se pastreaza in sticle inchise la culoare.
 Administrare interna
Se foloseste cate 50 ml. de vin inaintea meselor principale. Dupa aproximativ 30 minute se poate servi masa.
Contraindicatii
Persoanelor care sufera de diabet datorita continutului de zahar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit