26 martie 2013

Vin de rostopasca


Recomandat in 

Afectiuni interne  Boli hepatice Tulburari renaleAfectiuni biliare  
Afectiuni externe
Hemoroizi Bataturi Eczeme Veruci

Mod de preparare 
Se folosesc circa 30-40 grame planta de rostopasca cu radacina. Se spala bine toata planta, se rupe, se pune intr-un vas emailat si se toarna peste 1 litru de vin alb de casa, fierbinte. Se lasa acoperit  aproximativ 10 ore dupa care se filtreaza se pune in sticle inchise la culoare si se pastreaza la rece.
Administrare interna
Se consuma cate 20 ml. de 3 ori pe zi inaintea meselor principale.
Tratamentele naturiste nu inlatura medicatia alopata.
Atentionare:
Rostopasca folosita in doze mari este toxica!
Sfaturi:
La prepararea vinurilor se folosesc numai vase emailate. Amestecarea se face cu linguri de lemn.
Plantele trebuie sa fie de gradina, nu de pe marginea drumurilor.
Fructele trebuie sa fie bine coapte si spalate.
Alcoolul folosit nu trebuie sa aiba concentratia mai mica de 40%.
Se pastreaza in sticle inchise la culoare si la rece.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit