14 aprilie 2013

Macerat de papadie


Recomandat in 
Afectiuni  DiabetBoli de ficatGuta Boli renaleAbceseAterosclerozaEdem asociat cu hipertensiune Colopatii
 
Mod de preparare 
Se spala doua maini pline de frunze de papadie, se taie marunt sau se rup si se toarna peste ele ½ litru de apa. Se lasa vreo 3-4 ore dupa care se strecoara si se bea cantitatea pe parcursul unei zile. Cura se face timp de 2 saptamani.
Papadia se mai poate consuma si in stare cruda (tijele proaspete ale plantei, inainte de inflorire). Se culeg 5-10 tije, se spala bine, dupa care se consuma in stare proaspata timp de 10 pana la 14 zile, pe stomacul gol, dimineata.
Pentru uz extern se pot face cataplasme cu frunze zdrobite de papadie in afectiuni precum psoriazis, eczeme, arsuri infectate.
Tratamentele naturiste nu inlatura medicatia alopata.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit