19 mai 2013

Afectiuni cardiace tratate cu vin de patrunjel


Recomandari:
Aritmii cardiace Intepaturi in zona inimii
Cum se prepara vinul de patrunjel?
Taiati marunt 10-12 radacini de patrunjel (cu tot cu partea aeriana a plantei). Puneti la fiert, intr-un vas emailat, 1 litru de vin de buna calitate (fara adaos de zahar). Cand vinul incepe sa fiarba, puneti patrunjelul tocat in vas si lasati sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Trageti amestecul de pe foc si lasati sa se raceasca pana la circa 40o Celsius, apoi adaugati 300 grame miere de salcam. Amestecati bine, strecurati preparatul prin tifon si puneti-l in sticle de culoare inchisa, astupate ermetic. Se pastreaza la rece, in loc intunecos.
Administrare
Luati cate o lingurita de preparat, cu o jumatate de ora inaintea fiecarei mese principale (3 linguri/zi)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit