28 mai 2013

Usturoiul, antibiotic natural

Din cauza abuzului de medicamente s-a nascut un fenomen greu de controlat si periculos deopotriva: rezistenta microbilor la antibiotice si nasterea unor tulpini rezistente la tratament.
Uitam ca natura ne este mereu la indemana, prin varietatea plantelor cu care putem sa reglam functionarea organismului nostru. Cele mai eficiente leacuri sunt langa noi, trebuie doar sa le descoperim puterea de vindecare.
Fara efecte secundare ca cele ale medicamentelor alopate, remediile naturiste au fost din totdeauna “primul ajutor” in tratarea diverselor afectiuni.
Astazi va prezentam un antibiotic natural deosebit de eficient: usturoiul.
Utilizat peste tot in lume de cateva sute de ani, usturoiul trateaza aproape orice. Incepand cu banalele dureri de urechi pana la afectiuni care ne dau peste cap sistemul imunitar. Bogat in antioxidanti si avand ca substanta activa alicina, usturoiul distruge cu succes o intreaga paleta de virusuri si chiar ciuperci cum ar fi candida albicans.

Pneumonia, infectia cu Helicobacter Pylori, infectia cu o bacterie de Stafilococus aureus, gripa sunt doar cateva din afectiunile tratate cu banalul usturoi. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit