20 iunie 2013

Despre orzul verde

"Plantele sunt ingerii lui Dumnezeu care au venit pe pamant ca sa vindece oamenii.”

Orzul verde este cel mai valoros aliment verde. In compozitia sa se afla o enzima activa care are actiune antiimflamatoare deosebita si efecte benefice in vindecarea sau profilaxia anumitor afectiuni. Consumul acestei plante sub forma de suc are rezulatate remarcabile in revitalizarea organismului, incetinirea procesului de imbatranire la nivel celular.
El asigura organismului vitaminele, enzimele, mineralele, clorofila si multe alte elemente nutritive care sunt esentiale in buna functionare a celulei umane. Printre resursele nutritive din orzul verde enumaram urmatoarele:
- vitaminele: A, B1, B2, B6, B12, C, E, K
- 8 aminoacizi esentiali
- mineralele: calciu, mangan, fier, magneziu, potasiu, fosfor, molibden, cupru, siliciu, seleniu, germanium, litiu
- bioflavonoide
- polizaharide
- polipetide
“Banalul” orz verde este prin urmare cel mai complex “medicament” natural pe care il avem la indemana, tratand afectiuni dintre cele mai diverse: anemie, afectiuni hepatice, cancer, colite, pancreatite, cardiopatie ischemica, ateroscleroza cerebrala, hiper si hipotensiune, infarct miocardic, TBC, astm bronsic, insomnii, reumatism, diabet si lista poate continua.

Pentru ca este o planta care prin continutul ei actioneaza ca antioxidant, detoxifiant, radioprotector, hepatoprotector si imunomodulator si nu are contraindicatii sau efecte secundare, poate fi administrat atat copiilor cat si adultilor, singura deosebire fiind dozajul. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit