18 octombrie 2015

Orzul verde, medicamentul naturii

"Plantele sunt ingerii lui Dumnezeu care au venit pe pamant ca sa vindece oamenii.”

Orzul verde este o planta “medicament”. In compozitia sa se gaseste o enzima care are actiune antiimflamatoare deosebita. Această extrem de valoroasa planta are efecte benefice in profilaxia si chiar vindecarea in peste 40 de afectiuni.
Comparativ cu alte plante orzul verde conţine:
de peste 250 ori mai multa vitamina A decat salata verde
de peste 25 ori mai mult potasiu decat bananele,
de peste 11 ori mai mult calciu decat laptele,
de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele,
de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat spanacul,
de peste 23 ori mai multa biotina decat laptele,
2000 micrograme SOD (Superoxid distmutaza - familie de metaloenzime antioxidante) activ, la o proporţie de doua grame de orz verde sub forma de pudra.
Consumul ei revitalizeaza organismul si incetineste procesul de imbatranire la nivel celular.  Resursele nutritive (vitamine, minerale, 8 aminoacizi esentiali, bioflavonoide, polizaharide, polipetide) din orzul verde asigura organismului elementele de care are nevoie pentru o functionare optima.
Curele cu orz verde (sub forma de suc proaspat sau pulbere) pot fi folosite in tratarea diverselor afectiuni cum ar fi : anemie, afectiuni hepatice, astm bronsic, ateroscleroza cerebrala, cancer, colite, cardiopatie ischemica, pancreatite, hiper si hipotensiune, infarct miocardic, TBC, insomnii, reumatism, diabet, etc. Nu are contraindicatii sau efecte secundare si poate fi administrat chiar si copiilor in dozele recomandate varstei.  

Pentru persoanele adulte, modul de administrare este astfel: se dizolva 3-5 grame de extract pulbere din orz verde, în 200 ml. apa sau suc de morcov, la temperatura camerei de 3 ori pe zi. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit